Cumhuriyet İlkokulu
CUMHURİYET MAH. ZAFER CAD. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 10 TATVAN / BİTLİS

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotluçalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi vemanevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Öğrencilerimizin;Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

08.30-11.55 - 13.10-14.45

Cumhuriyet MAH. Toki Siteleri

Yıl sonu sınıflar arası futbol ve yakartop turnuvası.

Planetaryum(Uzay Çadırı) Uzay Keşfi.